All-IUFRO Conference 21-23 September 2022; online and Vienna, Austria

	Wednesday, 21 September	Thursday, 22 September	Friday, 23 September
8:00		7, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1, 1,	,,
8:15	Registration for the excursion	Paristration for the conference	
8:30	and conference	Registration for the conference	
8:45			
9:00		Welcome addresses (30')	
9:15	Buses leave for the excursion		
9:30			Gender (un-)Equal Networking of
9:45		T Karmata arasahar (4h 45l)	IUFRO (1h 45')
10:00		Two Keynote speeches (1h 15')	
10:15 10:30	Excursion includes 2 main sites with a lunch in between: Forested watershed providing drinking water for Vienna (Rax-Schneeberg region) Forest management at the lower timberline (secondary black pine forests in Steinfeld)		
10:30			
11:00		Forests and Human Health – A One Health Perspective (1h 45')	Break (30')
11:15			
11:30			Forest Genetic Resources for Future Resilient Forests (1h 45')
11:45			
12:00			
12:15			
12:30		Lunch (1h 30')	
12:45		Mentoring event "Get involved in IUFRO"	
13:00			Lunch (1h 30')
13:15			
13:30			Event of the Directors' Forum
13:45			
14:00		Bioeconomy (1h 45')	In-person poster sessions
14:15 14:30			
14:30			
15:00			
15:15			Forests and Water (1h 45')
15:30			rocote and trace. (2m 15)
15:45		Proch (201)	
16:00		Break (30')	
16:15		Forest Degradation and Restoration (1h 45')	Break (30')
16:30			Break (50)
16:45			Wrap-Up Session:
17:00			
17:15			
17:30 17:45			Central Themes and Connections to Global Change (1h 45')
17:45			to Global Change (1f) 45)
18:15		Business meetings Free time/networking time	
18:30			
18:45		Mentoring workshop	Closing Ceremony (45')
	Excursion Dinner in a wine tavern (Heuriger) near Vienna	(1h 30')	, (i)
19:15			
19:30			
19:45		Conference Dinner	
20:00		(location to be announced)	
20:15			
20:30	Ruses drive back to Vienna		
20:45			